Lokaal en (h)eerlijk

Ontdek onze menukaart

Blijf op de hoogte, volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht

Welkom bij de Eendracht, de gezelligste huiskamer in Blaricum en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten.

Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ieder kwartaal wisselt onze menukaart, zodat het perfect past bij het seizoen.

Vind een knusse plek op een van onze leren banken, aan één van de gezellige tafeltjes of aan de bar. De Eendracht is áltijd goed en vertrouwd. Ons team ontvangt je graag!

De Tafelbergheide

De heide waar De Eendracht aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Trek je stevige schoenen aan en ga voor een prachtige wandeling met stop bij De Eendracht! 

Komt u een kijkje nemen?

Trek gekregen?

Agenda

vrijmibo aan de tafelbergheide

Wij de hapjes, jullie de gezelligheid! Iedere vrijdag van 16:30 - 18:00 uur.

eendracht pizza friday

Een knapperige bodem met echte buffelmozzarella, lokale hooibergham of gerookte zalm. Op vrijdag zijn al onze pizza's slechts €10,-

pepernoten bakken bij de eendracht

Deeg rollen, rondjes maken en na het bakken je eigen pepernoten mee naar huis nemen! Kom jij ook pepernoten bakken met de koks van De Eendracht?

Blijf op de hoogte, volg ons op

De Ideale feestlocatie

Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jubileum of een andere reden voor een feestje? Het prachtige pand van De Eendracht, gelegen aan de Tafelbergheide, is de ideale feestlocatie.

Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest met uw familie of vrienden

Bekijk onze brochure!

Alle mogelijkheden en prijzen op een rijtje.

Vraag een offerte aan!

Stel zelf je feest samen door online een offerte aanvragen. Wij nemen daarna contact op om het helemaal op maat te maken.

Een feest bespreken?

Bel 035-5383975 om de opties voor uw feest door te spreken.

Contact

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze handige reserveringstool of bel 035-5383975.