Kerst vieren bij De Eendracht

Blijf op de hoogte, volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij tot 20.00 uur geopend. Tot die tijd kun je nog ontmoeten, dineren, borrelen, koffie drinken, vieren ofwel genieten in ons gezellige restaurant. Maak een reservering of wandel onverwachts binnen; Welkom bij De Eendracht!

De Eendracht Blaricum (voorheen bekend als Tafelberg) is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide en per 1 juni onderdeel van De Eendracht-familie geworden! Dat betekent niet alleen een nieuwe naam en een nieuw concept, maar ook een andere look en feel.

Natuurlijk blijven we wèl doen waar we goed in zijn. Heerlijke gerechten serveren, zoals onze houtoven-pizza's, met een lach een verfrissend drankje brengen op het ruime terras en ook de bekende gezichten uit ons team zijn gebleven!

Vooral in de weekeinden wordt De Eendracht druk bezocht en is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend vanaf 9.00. 

PRACHTIG NATUURGEBIED

De heide waar De Eendracht aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Wanneer u wilt genieten van ontbijt, een kop koffie, lunch, borrel of diner in Blaricum, bent u van harte welkom. Kom langs, reserveer een tafeltje of neem contact met ons op!

Komt u een kijkje nemen?

Trek gekregen?

Agenda

vrijmibo aan de tafelbergheide

Wij de hapjes, jullie de gezelligheid! Iedere vrijdag van 16:30 - 18:00 uur.

schoen zetten bij de eendracht

Kinderen kunnen tot 3 december hun schoentje bij De Eendracht zetten. Sinterklaas zorgt voor een leuk presentje!

pepernoten bakken bij de eendracht

Samen met de kok pepernoten bakken in ons restaurant, tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Reserveer een tafeltje en snoepen maar!

Kerst bij de eendracht

Net als ieder jaar zijn we er ook deze kerst voor jou en je familie! Vier kerst bij De Eendracht met ons vier gangen menu.

Ontmoet je buren en vrienden in het nieuwe jaar tijdens De Eendracht borrel! Vanaf 16 uur maken we het gezellig met bubbels en wat lekkers.

Blijf op de hoogte, volg ons op

De Ideale feestlocatie

Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jublieum of een andere reden voor een feestje? Het monumentale pand van De Eendracht, gelegen in het pittoreske Abcoude, is de ideale feestlocatie.

Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest met uw familie of vrienden

Bekijk onze brochure!

Alle mogelijkheden en prijzen op een rijtje.

Vraag een offerte aan!

Stuur ons een e-mail met jouw aanvraag, dan mailen we jou zo spoedig mogelijk een offerte toe.

Neem contact met ons op!

Bel met Cynthia of Maxime voor meer informatie over onze locatie!

Contact

Voor zowel reserveringen in het restaurant, als het boeken voor een groep, maakt u gebruik van onze handige reserveringstool, of bekijk al onze contactgegevens onderaan de pagina.

De Eendracht in 't IJkgebouw

Dit jaar opende we onze nieuwste vestiging in Alkmaar, in het prachtige IJkgebouw

De eendracht Hilversum

De Eendracht Hilversum staat net buiten het gezellige centrum van Hilversum. Vroeger een omroepcafé voor omroepen die gevestigd zijn in Hilversum.


De eendracht Weesp

Aan Het Grote Plein in Weesp staat De Eendracht Weesp. Centraal gelegen, in een historisch pand aan het Gemeentehuis.


De eendracht Maarssen

Een prachtig pand in het hart van Maarssen, langs de Vecht. In een vervlogen tijd waren er nonnen gehuisvest.

De eendracht Abcoude

De eendracht Abcoude

Waar het Eendracht avontuur begon. Een pand met rijke historie dat sinds het begin een horecafunctie had. Temidden van het pittoreske centrum.