Menukaart de Eendracht Blaricum

In samenwerking met lokale en eerlijke leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze klassieke menukaart. Schuif een stoel aan en eet mee!

ONTBIJT EN LUNCH DINER PIZZA'S wijnen

BOERDERIJ LINDENHOFF

Met een missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier en aarde, vonden we in Lindenhoff een partner naar ons hart. Al jaren komen het vlees en de kazen op onze menukaart van deze boerderij in Baambrugge. Lokaal en (h)eerlijk!

Meer informatie

SCHMIDT ZEEVIS

Terwijl veel vissers vooral blij zijn met grote exemplaren en de kleine vis overboord gooit, geeft Chef’s Catch de kleine vissen een bestemming. Het bedrijf van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers is ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Het beste-van-het-beste dus!

Bawykov zalm

Bawykov is 100 % ambachtelijk gerookte zalm naar het recept van SVH Meesterkok Rien Heemskerk. Ze werken alleen met “Superior Quality” zalm uit Noorwegen. Alle zalm heeft het ASC-keurmerk.

Topkwaliteit, verantwoord, en bovenal vers!

Meer informatie

Pulled Paddo's van Lekker Fred

Lekker Fred, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig ontwikkelde pulled paddo’s om je te laten zien dat groenten heel goed de hoofdrol in een gerecht kunnen zijn. Wij leggen ze op een snee landbrood als veganistische versie van een broodje warm vlees. En dat smaakt naar alles wat je ervan verlangt!

LEES MEER

pulled paddo's

Knolselderij-venkelburger

Onze plantaardige burger is bereid met verse Nederlandse knolselderij en venkelzaad, wat zorgt voor een verrassende smaak en een stevige structuur. Onze koks toveren hem om tot een knapperige burger die we serveren met frisse groenten. Gezond en mega lekker!

Meer informatie

Dynamite cookies

Onze cookies van Dynamite Dough zijn precies zoals je ze wilt hebben: crunchy van buiten en chewy van binnen. Perfect voor bij jouw koffie- of theemomentje!

Lees meer