Blijf op de hoogte, volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht

De Eendracht Blaricum (voorheen bekend als Tafelberg) is gevestigd op een unieke locatie aan de Tafelbergerheide en per 1 juni onderdeel van De Eendracht-familie geworden! Dat betekent niet alleen een nieuwe naam en een nieuw concept, maar ook een andere look en feel.

Natuurlijk blijven we wèl doen waar we goed in zijn. Heerlijke gerechten serveren, zoals onze houtoven-pizza's, met een lach een verfrissend drankje brengen op het ruime terras en ook de bekende gezichten uit ons team zijn gebleven!

Vooral in de weekeinden wordt De Eendracht druk bezocht en is het de hele dag een gezellige ontmoetingsplek voor vrienden en familie. De keuken is dagelijks, ook in het weekend, geopend vanaf 9.00. 

PRACHTIG NATUURGEBIED

De heide waar De Eendracht aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Er is ruime parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s.

Wanneer u wilt genieten van ontbijt, een kop koffie, lunch, borrel of diner in Blaricum, bent u van harte welkom. Kom langs, reserveer een tafeltje of neem contact met ons op!

Komt u een kijkje nemen?

Trek gekregen?

Groepen

UW PARTIJ OP MAAT

Wij verzorgen graag uw partij bij De Eendracht, U kunt kiezen uit de een samengesteld menu of zelf een keuze voorstellen in overleg met onze salesmanager. Wilt u een advies bel ons gerust 035 538 39 75 wij helpen u graag bij het organiseren van uw receptie, borrel, diner of lunch. Ook kunt u een mailtje sturen naar sales@deeendracht-blaricum.nl.

GOED OM TE WETEN..

Onze 1e etage staat in open verbinding met de begane grond. We hebben geen aparte zaal of afsluitbare ruimte om groepen te verzorgen. In de zomer, is het erg druk bij De Eendracht, hierdoor zijn wij beperkt in het aannemen van groepen. Wees daarom tijdig met reserveren. Wij verzorgen helaas geen groepsreserveringen overdag in het weekend.


Contact

Voor zowel reserveringen in het restaurant, als het boeken voor een groep, maakt u gebruik van onze handige reserveringstool, of bekijk al onze contactgegevens onderaan de pagina.

De eendracht Hilversum

De Eendracht Hilversum kun je net iets naast het centrum van Hilversum vinden.


De eendracht Weesp

Aan Het Grote Plein in Weesp vind je onze nieuwste vestiging.


De eendracht Maarssen

De Eendracht Maarssen vind je in het hartje van Maarssen langs de Lange gracht.

De eendracht Abcoude

De eendracht Abcoude

De Eendracht Abcoude vind je op de hoek in de Hoogstraat.